Onze werkwijze

Wij komen naar jou

Na een e-mail of telefoontje komen we bij jou langs om in grote lijnen te bespreken welke functies de domotica bij jou thuis of op kantoor zeker moet hebben. We bekijken dan ook de huidige situatie in het gebouw en nemen hierbij notities en foto’s. Indien je de domotica wil laten plaatsen in een nieuwbouw, is het handig dat we de plannen van de nieuwbouw kunnen bekijken of meenemen.
 

Eerst zien, dan geloven

Het is altijd fijn om wat je koopt, eerst in het echt te kunnen bekijken. Niemand koopt graag een kat in een zak. Op jouw vraag bezoeken we samen met jou een showroom of gaan we langs bij een groothandel. Zo krijg je pas echt een idee over wat wij jou te bieden hebben. Deze tweede stap in onze werkwijze is optioneel, maar kan wel een meerwaarde bieden in je keuzeproces.
 

Wat mag dat kosten?

Na de voorgaande stappen stellen wij een offerte op. Op basis van wat jij wilt en op basis van de infrastructuur en de mogelijkheden in jouw gebouw of kantoor, maken wij een prijsraming. Hierbij kunnen er nog steeds aanpassingen gebeuren naar jouw wens. Na jouw goedkeuring over deze offerte gaan we over tot de volgende stap, namelijk het echte werk.
 

Het echte werk

Na jouw goedkeuring spreken we een datum af om te beginnen met het echte werk. Om dit domoticaproject naar jouw wensen te kunnen realiseren, gaan we tijdens deze werken geregeld in overleg met jou. Op die manier kunnnen we het project bijsturen of aanpassen waar nodig. Wij zijn immers pas tevreden als jij tevreden bent.
 

Goedgekeurd?

We vinden het belangrijk voor jouw tevredenheid en onze werking dat ons werk gecontroleerd wordt door een buitenstaander met expertise. Op het einde van de werken komt er dan ook een onafhankelijke instantie langs om de installatie te keuren. Zo zijn we zeker dat er geen kleine foutjes meer opduiken en kunnen we na overleg met jou de installatie effectief in werking stellen.
 

Follow-up

Na enkele maanden komen we bij jou langs voor een follow-up. De bedoeling hiervan is dat we de werking van jouw installatie optimaliseren. Zo kunnen we naar jouw wens instellingen aanpassen of op punt zetten. Hier geldt immers opnieuw: wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.